Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2010 02:48 - Възможно ли е да бъде освободена България от софийско-комунистическото робство?
Автор: protestantina Категория: Политика   
Прочетен: 8424 Коментари: 23 Гласове:
2

Последна промяна: 11.08.2010 02:56


   Факт е че софиянци винаги са биле глезените деца на всяка власт.Най глезени бяха те през 45 годишното комунистическо робство на другарят Тодор Живков.За да си усигури сигурност и спокойствие през тези години ЦК на БКП се стараеше да угоди и на най ексцентричните прещявки на столичани от което на тях дотолкова им нарастна самочувствието че започнаха да се изживяват като богове и учители на изостаналата в провинцията класа на провинциалните простаци.Разбирасе след като са набрали солидна енерция по този въпрос е напълно естествено да им е невъзможно да спрат още повече че и не искат да спрат защото така им е по-добре.
   
   През последните 20г.софиянци заграбиха и унищожиха абсолютно всички курорти в сраната ни като ги превърнаха в бетонни джунгли.Заграбиха и съсипаха предприятията и поминъка на всички провинций с едничката цел да ги продадат на безценица срещу солиден рошвет от някоя чужда компания която пък цели само да ги доунищожи напълно.Софиянецът не си плаща тока,водата,парното,телефона и не си купува билет за градският транспорт но ползва всичко това като държавният бюджет поема да покрие разходите за всичко това разбирасе от нашите данъци и като завишава цените на тези услиги в провинцията за да компенсира тарикатлъците на софиянци.Софиянецът рботи по 6 часа на ден като се оправдава със задръстванията в столицата и получава 1000 лева заплата а хората в провинцията работят по 8;10;12 и повече часа на ден за по 500-600 лева на месец при еднакви и даже по ниски цени на стоките в столицата ни.

    Парите от общинските бюджети отиват в София и след като софийска община си вземе от тях толкова пари колкото и трябва,останалото го връща пак в общините но вече опоскано до кокал.Софиянци се разпореждат и със морският транспорт като пребират всички пари от печалбите въпрекии че кораб и море са виждали само на картинка,по телевизията или като отидат на почивка на морето.Всички црентрални офиси на всички частни фирм в България се намират в София а собствениците им са софиянци.По шуробаджанашка линия настаняват свои хора от столицата да работят във фирмите им в провинцията като по този начин изяждат хляба на хората от провинцията и ги остаят без доходи.

   От тука аз питам докога ще търпим софийското комунистическо робство след като то ни взе всичко и вече няма какво да губим?


Тагове:   България,   освободена,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. thrasher - абсолютно вярно
11.08.2010 06:17
абсолютно вярно
цитирай
2. marystaneva - Протестантино,
11.08.2010 11:57
Това сам ли го измисли или някой ти го разказа?! ;)
За бетонните джунгли. Аз ако искам да дойда у вас и да си построя нещо бетонно насред двора ти, ти ще ми позволиш ли? Вероятно - не. Та вината не е на този, който е поискал, а на този, който е разрешил, тоест, тамошните кметове.
Същото се отнася и за предприятията и стопанствата, които местните кметове разпродаваха, а вие през това време спяхте! Сега си търсите виновни, но отново ги търсите на грешното място. Софиянецът като не си плати водата, тока и телефона, му ги спират, както и на теб. Когато хванат гратисчия в градския транспорт, го глобяват. Вероятността контрольорът да му е роднина и да го подмине е много по-малка. Парно не ползвам, а "Топлофикация-София" е общинско, а не държавно дружество. Всяка община има собствен бюджет и няма как София да се издържа от вашите данъци, още повече, че през последните години именно София е внесла най-много данъци в хазната. Цените на вашите общински такси и услуги ги определя вашият общински съвет, а не София или държавата. Така е по закон.
Твоето море не ме интересува. Не мога да си го позволя, защото с моето висше образование работя за 356 лв чисто на месец. Ходила съм веднъж да видя какво е - не ми хареса. Може би защото не умея да плувам... А слънцето на софийските плажове е същото, което грее и при вас. :)
Шефовете на повечето големи фирми, чиито офиси са в София, са от провинцията. Станали са "софиянци", защото в провинцията, благодарение на всичките предишни правителства и местни ръководства, няма изградена инфраструктура. А и всички министерства са в София - все пак е столица.
Ако искате общината ви да е богата и да има достатъчно приходи, трябва да накарате бизнеса да си плаща, а не да укрива данъци. Софиянци не са ти виновни. Виж това:

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/922484820-Kak_zavedeniya_po_moreto_lajat_danachnite.html

Къде е бил контролът на местната власт през всичките години, през които са се вършили тези безобразия? Къде беше ти?
цитирай
3. protestantina - Виж сeга Маристанева.
11.08.2010 20:51
Знам че шопа трудно ще си остави магарето в калта и стипичната му цинична арогатност ще се бори за "правото" си да живее на гратис на чужд гръб защото така е свикнал и нe може да си прeдстави да живее по друг начин.Все едно да накараш един търтей да произвежда мед.Разбирасе че това е невъзможно.Да отнемеш възможноста на софиянеца да краде и да цуца от всички останали българи е равносилно на това да го осъдш на гладна смърт.Затова той ще се бори на живот и смърт само да не му отнемат плячката от кражбите.Живял съм в София и съм се нагледал на селски и шопски тарикатлъци отличаващи се с изключитлен цинизъм които не съм срещал никъде другаде в провинцията предполагам защото ние от провинцията сме по прости от софиянци та затова не можем да крадем толкова нагло както може да го прави всеки софинец възпитан в духа на робовладелеца.
Ще ви дам примери:Качвам се в градския транспорт в София и мигновенно в ръцете ми попадат няколко билетчета от слизащи пътници за да ползвам билетчетата и аз бз да си купувам.Тази организирана измама си върви вече повече от 20г. в София.Откъде според вас ще се покрият разходите за градският транспорт при това положение ако не от държавният бюджет и от нашите данъци и от завишениите в провинццията цени на градсският транспорт.Друг пък пътник от градският транспорт така се развика на на кондуктурката която го проверяваше че жената направо избяга от трамвая.Разбирасе пътникът нямаше билет а обяснението му беше че той е роден на жълтите павета в София и прати кондуктурката да проверявала селяните а нее него който бил корняк граж данин от София.Мога да изпиша цяла книга с примери която да е дебела колкото библията,но мисля че и тези два примера са достатъчни.
цитирай
4. анонимен - АХахаха
12.08.2010 11:12
Човек, мислех си че тука става дума за някаква ирония и си викам "Брао бе, весело се е получило", а ти сериозно го мислиш. Честно, сигурен съм, че има методи за диагностика, които ще открият какво точно ти има и последващо лечение, което ако и да не го оправи, поне ще го направи по-поносимо. Тежко комплексирани мисли, на човек, който няма допир с реалния свят (поне не през повечето време). Кое точно е по-евтино в София, бе пич? Как Софийския Градски Транспорт (който е 5-та поредна година на печалба, между другото) - общинско предприятие, вдига цените на провинциялния транспорт? Как Топлофикация-София ти качва цената на парното, ако не живееш в Люлин, примерно? Моля ти се, преразгледай си междуушието сериозно!
цитирай
5. protestantina - Те у на свестните ги имат за луди.
12.08.2010 23:51
Не че аз съм свестен но това което казвам е факт който се вижда от всички приятелю Анонимен.Не можеш да отречеш очевадното и да казваш на черното бяло.Докато живеех в София съседите ми в блока не си плащаха даже парите за текущите разходи за входа и караха касиера и домоуправителя да взима двойни такси от тези които са дошли да живеят в София от провинцията.

Нюйорк,Москва и столицата на Виетнам даже надхвърлят много отдавна няколко десетки милиона жители и това се приема за нормално а софиянеца който в повечето случаи е също преселен в столицата български селянин,със присъщата му надутост започва да се отнася надменно и започва да недоволства стрещу всички от провинцията и да прехвърля върху новодошлите от провинцията да му плащат сметките с оправданието че столицата се била пренаселила от провинциалисти.София е едвам милион и половина жители,а какво да кажат по-горе изброените от мене световни мегаполиси?Според логиката на софиянеца в тези мегаполиси отдавна трябва да са се изтрепали помеждуси от шопска злоба.Така че психичната диагноза която ми поставяш само доказва правотата на думите ми и потвърждава че софиянците са най глезените деца на комунистическата мафия защото и комунстите вкарваха в лудницата всеки който не им е удобен.Пак ти казвам че каквото и да кажеш не можеш да отречеш очевадните факти.
цитирай
6. анонимен - Пак съм аз, анонимния
13.08.2010 09:05
Човек, съвземи се! Не знам къде в София си живял, но 99% от това, което си написал (и продължаваш да пишеш) е пълна глупост! Мани само, че не е така, то дори няма как да е така! Не знам какво са те правили тук, но човек ще си каже, че веднъж месечно, софиянец идва да изнасили сестра ти. Хора, пич, са злобни повсеместно, не в само в София. Това, че има 5 злобни, дето са ти късали нервите и трима благоевградски реститута с голямо самочувствие в блока ти, просто нищо не означава. Означава, че си попаднал на скапани хора. Това, вервай ми, се дължи само и единствено на хората - не на това от къде са.
Аз съм от София и съм от по-младото поколение (нямам 30) и не се сещам за нито един от връстниците ми, който да разбира аджеба, как и кой е навил хората от по-малките градове да ни мислят тука за вампири. Сума колеги и приятели имам от всички точки на България (и света) и честно казано - някои стават, някои не - без никакво отношение към това от къде са.
Сериозно, стегни се! Разсъжденията ти са плоски и силно необосновани. Изложенията ти са несвързани, а правописа ти е под всякаква критика. Дерзай там, в училище и като поизрастнеш интелектуално, сам ще се откажеш от тезата си.
цитирай
7. marystaneva - protestantina,
13.08.2010 14:52
6. анонимен е абсолютно прав! Съветвам те да го послушаш, включително и за правописа. Съжалявам че си попаднал на хора, които са се държали по такъв начин, но недей да смяташ, че всички софиянци са лоши. Не бива така да се обобщава - хората сме различни и това се определя от възпитанието, а не от географската или административна характеристика на населеното място.
цитирай
8. protestantina - Ами нека да вземем за пример магистралите.
14.08.2010 00:05
В момента в България се строят магистрали за милиарди левове и всички те до едина са с посоки от София към морето и обратно.И това ли ще отречете и ще кажете че е лъжа?Че то също се вижда от всички българи както и всичко по-горе изброено от мене.Това е типичен пример как изнемогващата ни от 20г. криза държава не спира да обслужва глезотиите на софиянци чиито прищевки да патуват по-бързо до морето и обратно струват милиарди левове и са по-важни от проблеемите на страната ни.Всичката ни мара втасала само останаха курортните мераци на столичани да задоволим щото друг зор нямаме та що да не им направим гъдела.Държавата и нацията ни загиват от глад и мизерия а столичанина щрака с пръсти и хвърля гюбеци във всички посоки и само гледа дали са му направили кефа който си е поръчал с парите на българският данъкоплатец.И това ако нее безскруполна наглост и изключиелен ценизъм типични за арогантният и нахакано-нахален столичанин не знам как да го нарека.
Иначе си прав като казваш че зависи от възспитанието защото софиянеца от ранна детска възраст го възспитават да се държи като господар на всички българи и като техен робовладелец.Та от там тръгват всичките проблеми в страната ни щото тези от които очакваме да мислят за благото на нацията ни,във всъщност се стремят да си подложат добре в столицата ни като направят здрава четка на капризните софиянци с тънката сметка да спечели благоразположението им че като заживеят политиците ни след пенсия в София,всички там да ги обичат много.Иначе за селският ни политически елит родината е селската им махала и всичко останало извън нея е чужбина.
А що се отнася до правописа ми ще ти кажа че удавник гледа и за сламка да се хване.Като нямаш други аргументи да се защитиш естественно е да си измисляш глупости за които да се заядеш и вие двамата софиянци точно това правите.За мен буквите са средство за изразяване а не самоцел.Докато за вас явно е по-важна опаковката от съдържанието.За това мисля да изям една вафла и да ви дам хартишката да си я ползате както си искате щом ви е толкова скъпа.
цитирай
9. анонимен - пооправете ги тия елементарни грешки де
14.08.2010 18:24
Провинций, може да е само някой древноримски аристократ. Множественото число на Провинция е ПровинциИ. Рошвет дори нямам идея какво е, но обикновено синоним на подкуп е рУшвет. Пребират е дума в превъзходна форма, незначеща нищо - прИбират е правилната. Да не забравим и факта, че протестантина се чувства не само ебан, но и ПРЕебан, явно.

Пич, научи се да пишеш и чак след това пиши..., щото не само пишеш глупости, а и тенденциозни такива. Софиянци от София я са останали 50 000 я не. Щото всичкото селянин иска да се пробва там... възСпитание? Ако наистина си Възпитан, ще спреш да пишеш тук!
цитирай
10. protestantina - Благодаря ти за подкрепата Анонимен-явно че това ти е името.
16.08.2010 03:01
И представа си нямаш колко ме улесняваш с последният ти отговор.Бликащата от него селско-комунистическа злоба която е изцяло характерна само за настъпаният по мазола софиянец просто подкрея напълно думите ми и показва пълното ти безсилие пред фактите.Та затова ти благодаря за оказаната ми от тебе подкрепа в този и постинг.Вече съвсем сериозно съм уверен че ако столицата на България беше в някой друг град винаги щяхме да сме една европейска страна с добре развита икономика и европейски манталитет.За съжаление обаче столицата ни е София и от там съвсем логично тръгват и проблемите на цялата ни страна.
цитирай
11. анонимен - 9 е друг анонимен - сайта иска регистрация, а аз нямам време - работя за помощите ти
16.08.2010 14:46
Бате, поне си отявлен кухар мисля да мина напрао на по-качествена терминология - по-достъпна за някой от твоята черга.
Викаш думите са средство за изразяване? Нека ползвам правилните - ти си идиот. Не защото очевидно не можеш да пишеш, а просто защото разсъждаваш като идиот. Логиката ти (доколкото имаш някаква) е откъслечна, куха, пробита и пропита с комплекси. Това първо.
Второ - ти си идиот. Говориш за софиянци, все едно са турски узурпатори (хващай се за тълковния речник, че некои думички ше ти бегат), а не българи. Тъпите ти магистрали, льольо, са по-важни за хората, които живеят в София, но не са от тук. Софиянеца, батка, прави уикенд разходки и някое и друго моренце и честно щеше да му е през кура дали ще лети по магистрали, ако не трябваше да пътува с орди народ (от други градове). А като дойде на твоето море, оставя неговите пари там! Това по туристическия въпрос. А икономическите ползи от наличието на магистрали няма да обяснявам на спрял идиот (виж 1-во и 2-ро).
Трето. Ти си комплексиран идиот. Селско-комунистическата злоба на другия "анонимен" искаш ли да знаеш къде е? В собствената ти комплексирана кратуна. Кой точно софиянец те ебе денонощно, та си убеден, че в София растеме некакви уникални злоби, дето целта ни е да преебем някого, по възможност - провинциялист? Батка, ти страдаш от типичния за българина (без значение от с.Курново или от гр. София е) синдром - мислиш си, че некой има голем кеф и цел да те ебе. Уверявам те - няма такива хора. Сигурно ако го водехме тоя разговор на живо до са да си се усрал още по-здраво, ама на мен и така ми е весело.
В заключение - умствено слаб си. Помагай си - правописа нямаше да е важен ако, както мен, пишеше "бате", "ше те еба у празната глава", обаче в твоя случай просто личи, че пишеш думички, които никога не си прочитал - един вид, прозира тъпота :) Пак ще те посъветвам - вземи се стегни и се развивай - никой не ти е виновен за калното положение. Сам си си виновен бате - дерзай да издрапаш от калта.
цитирай
12. marystaneva - 11. анонимен,
17.08.2010 09:04
С този коментар направо "изби рибата" бе, човече!!! Но дали авторът на постинга ще те разбере?
цитирай
13. анонимен - @ marystaneva
17.08.2010 09:21
Ами постарах се да изкомуникирам посланието си на достъпен език, с лесна за следене основна идея. Все пак да не го подценяваме излишно :) Човека си е изразил ясно мнението - мрази мушеници, понеже му е писнало да го мушат :)))
цитирай
14. protestantina - БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ (<:-)
20.08.2010 19:26
Безкрайно ви благодаря за грубият и ценичен тон-напълно характерен за надутият софиянец мислещ се за недосегаемо божество на което всичкии трябва да принасят жертви.Обаче згреши на някои места като например казваш че съм на помощи и че живея на морето което едно на друго си противоречат защото никой който живее на морето не се нуждае от помощи.Първо не живея на морето и не знам от къде ти хрумна това,второ мога да дам работа и на тебе та даже и да те цивилизовам и направя възпитан българин и да поправя грешката на майка ти че тее зарязала безпризорен от ранна детска възраст,иначе речникът ти щеше да е по-изтънчен ако беше ти обърнала повече внимание на младини.Като се имаш за елитен софиянец призван да носи духовност и култура на българите що говориш като някакав див простак хванат от джунглата?Явно че манталитетът на софиянци си е такъв и ти го доказа напълно.Защо аз който според теб съм простакът от провинцията не се държа просташки а ти който си цивилизованият столичанин не каза и една цивилизована дума?Мисля че коментарът е излишен и изказването ти говори достатъчно в моя подкрепа.Само ми е чудно дали има граница моралната деградация на всички които живеят в столицата ни и струва лии си цялата българска нация да става жертва на болната амбиция на някого София да е столица на България.Ако тази грешка скоро не бъде поправена,от България и помен няма да остане.Не може болни мозъци с необуздано високо самочувствие без покритие да се изживяват като национален елит и да тласкат цялата ни нация към гибел.
цитирай
15. marystaneva - Помощ от приятел - съвсем безкористна:
22.08.2010 03:14
за грубиЯ, цИничен, за надутиЯ, всичкИ, Сгреши, те е, някакЪв, цивилизованиЯ, лИ...

Колкото до мястото на препинателните знаци и интервалите между изреченията - нямам толкова време да ти ги обяснявам.

Не си търси виновник, като избиваш комплекси на тема софиянци и несофиянци. Не ми пука дали столицата ще е София, твоето родно място или Горно нанадолнище - аз винаги ще бъда по-грамотна от теб. Това ми стига.
цитирай
16. protestantina - (<:-D е явно че не ти стига това щом толкова яростно се бориш срещу истината.
24.08.2010 03:05
Ако ти стигаше само това да си грамотна нямаше да отричаш очивадната истиа защото фактът че я отричаш сам по себе си говори че не ти е достатъчна а се нуждаеш и от материалните облаги които ти носи робовладелският ти манталитет на софиянеца и няма как да се откажеш от това цяла България да работи само за тебе.Милиарди левове отиват за метро в София,милиарди левовяе отиват за изграждане а магистрали и всичко само за удобството на софиянци.Тези неща се правят когато нацията и държавата са в иконоомически възход но при положение че цяла България е потънала в тотална мизерия и отгоре на всичко софиянеца да си прави гъдели на стойност милиарди левове е това вече е повече от престъпление и показва нипокизма на ссофиянеца който не го интересува нищо друго освен личният му комфорт.
цитирай
17. marystaneva - @ protestantina, Радвам се, че не съм като теб!
24.08.2010 14:59
Повечето от парите за изброените от теб неща идват от ЕС. Но за да го знаеш, трябва и да попрочетеш нещичко. Да, ползвам метро. Но почти не излизам от София. Не ползвам влак, самолет, междуградски автобуси, магистрали... Работя, плащам си данъците, не мрънкам и не мразя хората, които ползват тези неща. А ако софиянци ползват магистралите два пъти в годината, за да отидат на почивка и да се върнат, хората от провинцията, които живеят, учат или работят в София, ги ползват всяка седмица да си ходят до родните места. И аз не ги мразя заради това.
цитирай
18. protestantina - Да Маристанева,но......
29.08.2010 00:30
Парите от ЕС са дадени от ЕС за цяла България но защо отиват само за София и за огаждане на глезотиите на софиянци?Мисля че отговорът на този ми въпрос е ясен на всеки.Улиците в цялата ни страна са лунен пейзаж но за там пари от ЕС няма а парите отиват само за метро в София и магистрали точно и само до морето и обратно.Щом като политиците ни които са и жители на София са загрижени за качественото пътуване до столицата на всички български граждани,що не направиха магистрали София-Русе,Пловдив-София,Видин-София,Благоевград-София или Русе-Пловдив,Благоевград-Пловдив,Пловдив-Варна,Видин-Пловдив и тн.Но вместо това направиха магистрали само София-морето.Мисля че всичко е повече от ясно и сам по себеси говори достатъчно красноречиво.Мисля че за всички наши политици от които зависи всичко това да нее така,България е само София а всичко останало което е като българска територия е само предградие на столицата ни и не се нуждае от грижи а само трябва да работи за благоденствието на столицата ни.Тука считам за нужно да уточня че българите които живеят извън София са много повече от тези които живеят в София и ако нашите политици работят не само за градът в който живеят докато са политици,е нужно да направят нещо смислено и за останалата територия на страната ни която е извън столиата,но за тях това е невъзможно защото силиците им стигат само до там да се погрижат за собствените им задници и как да мислят за нещо повече от това да си усигурят собственият си комфорт поне докато живеят в София?
цитирай
19. marystaneva - Въпрос на приоритети.
29.08.2010 04:31
В момента приоритет на държавата са магистралите, метрото и пътищата в Северна България. Криза е и няма пари за всичко. А градските улици са си проблем на кметовете, а не на държавата. Да се научат да пишат проекти, да кандидатстват за европейско финансиране /както правят в София/ и да си ги оправят.
Ти откъде си, та си толкова недоволен? Пишеш, че си от София, но май послъгваш малко.;)
цитирай
20. анонимен - marystaneva, наистина няма полза :)
31.08.2010 14:21
Този протестиращия пич е просто кух. И слаб... имам предвид ментално слаб - физически може и да кара на 3 кокошки и 27 кюфтета на ден, знам ли го :) Виж го какви ги бръщолеви - нито някога е прочел нещо, нито е разсъждавал по някой въпрос. Поредния калъф дето го гонят комунисти (че и зли софиянци, каквото и да означава това понятие) и на който някой друг е виновен.
Но нека не бъда нелюбезен с нашия възпитан домакин и нека се обърна към него:

Благодаря Ви, че показахте грешката в мен и моят подход. Наистина някой като Вас, с висшия си изказ има пълно право да недоволства от пошлото ми поведение и от т.нар. ми "знания", "аргументи" и "граматика". Аз наистина не Ви влизах в положението, но сега съм готов. Крайно нехуманно подходих към Вас, за което съжалих и си понесох последващото морално разочарование, след като прочетох коментара Ви. Ако позволите, любезно ще оттегля коментара си относно Вашата работа - сигурен съм, че не сте на помощи - в крайна сметка хората по морето са богати (ако и да не сте от там). Също така любезно, ще се възмутя от коментара Ви за родителските способности на моята клета майчица - уверявам Ви, че тя се стараеше безкрайно, но накрая София и софиянщината ме погълна и обрече на морален упадък. И отново, безкрайно любезно ще отклоня Вашата покана за работа, тъй като вече си имам - денем съм управител на кръвна банка, а нощем - вампир, източващ и без това изтънялата провинциална кръв на провинциалния българин.
Ще си позволя няколко детайла около попрището ми - кръвната банка точи от провинциалиста, прибира кръвта и после я дава безвъзмездно на зли столични вампири. Нощната дейност, по същество отново вампирска, цели набавянето на необходимата ми за лични цели провинциална кръв. Софийска кръв не взимаме - не става - то това не сме хора, софиянците!
В заключение, бих искал да кажа, че Вие г-не страдате от липса на compos mentis. Да ме прощавате за юридическия израз, с който очевидно, типично по софийски се надувам и големея.
Със здраве!
цитирай
21. анонимен - Пак аз
31.08.2010 14:53
Току-що се сетих, че иронията и сарказма ги разбират само интелигентни хора. Та, протестантино, да се не объркаш, че нещо те хваля :) От друга страна, все още си мисля, че се ебаваш, нали, понеже как не се намери един подръжник на тезата ти? :) Освен това първото недоразумение, разбира се, но той не се брои защото с нищо не допринесе за дискусията :)
цитирай
22. marystaneva - :)
02.09.2010 09:40
:)) :)) :))

А на домакина ще му обясня, че повечето европейски пари отиват в София, защото софийските управници /от ГЕРБ/ са се подготвили и са написали проекти, с които са поискали тези пари. За да получиш нещо, трябва да знаеш как да си го поискаш. Как Европа да ви даде нещо, което не сте поискали?! Или все още чакате за всичко на държавата? Ама оная държава я няма още от 89-а...
цитирай
23. marystaneva - Честито!
03.09.2010 01:52
Вече си герой в "Свежо"!

http://svejo.net/story/humor/827983-mrazq-mushenicite-i-kradcite-v-politikata-vuzmojno-li-e-da-bude-osvobodena-bulgariq-ot-sofiisko-komunisticheskoto-robstvo

Да видим и там какво ще кажат хората!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: protestantina
Категория: Политика
Прочетен: 29906
Постинги: 3
Коментари: 26
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930